PAKOVANJE U KUTIJE ILI DŽAKOVA
Saveti kod pakovanja stvari i nameštaja: Kod staklenih stvari kao što su (čaše, tanjiri, vaze itd) pakujete tako što svaku posebno obložite papirom za pakovanjem ili novinama. Knjige pakujte u najmanje kutije zbog težine nošenja.

Flaše koje ste otvarali provirite da li ste zatvorili. Kod nameštaja kao što su komode ili ormani bitno je da izvadite sve police. Staklene delove zastiti kartonom trakom i folijom.

Televizore i monitore pakovati u fabričke kutije stiropore ako ste sačuvali od kupovine ukoliko niste zaštiti te ekran kartonom ili stiroporom. U koliko ne zelite, ili imate neki zdrastveni problem pa ste zbog toga sprečeni ili nemate vremena pakovanje i priprema vam mogu oduzeti nekoliko dana mi to možemo uraditi za vas u periodu od jednog dana sa našim materijalom.

Napomena: Često se dešava da kod skidanja creva sa veš mašine ventil ne radi kako treba nekad curi manje nekad više ali to može izazvati i poplavu stana u nekim slučajevima tako da obratite pažnju oko te stavke. Sva dokumenta zdrastvena knjižica, lekovi, kartice od banke kao i vama bitne stvari da ostanu kod vas za slučaj vaših potreba jer će u suprotnom završiti u nekoj od kutija.

O NAMA

Bavimo se selidbama i transportom duži niz godina kao jedinom deltanošću. Od 2015 godine do danas imamo dosta zadovoljnih mušterija. Kako preko raznih oglašavanja tako i preko preporuke.

PRATITE NAS

KONTAKT INFO

  • 0640819830
  • selidbestella@gmail.com
  • Vladimira Popovića 30
© 2018 Copyright Selidbe Stella I Sajt Izradio M-83
Scroll Up